LED-kynttilät

Aidon näköiset LED-kruunukynttilät

Kruunukynttilät koristavat kauniisti kattauksia ja sisustusta. Ne luovat lämmintä tunnelmaa illallishetkiin ja hehkuvat pehmeää valoa senkillä ja ikkunalaudalla. LED-kruunukynttilät ovat perinteisiä aitoja kynttilöitä huomattavasti turvallisemmat ja mahdollistavat kynttilöiden sijoittamisen mihin tahansa. LED-kynttilöiden kanssa ei tarvitse varoa vieressä olevia verhoja tai muita pintoja, jotka voivat aiheuttaa palovaaran. LED-kruunukynttilät ovat turvallinen valinta erityisesti vanhuksille ja lapsiperheisiin.

Kauniit antiikkityyliset LED-kruunukynttilät, joissa aidon näköinen lämmin valkoinen liekki. Ajastutustoiminto.

Tyylikkäät valkoiset Scandi Essentials Brigh LED-kynttilät kattauksiin ja muualle sisustukseen.

Tyylikkäät mustat LED-kruunukynttilät, jotka luovat juhlavaa ja eleganttia tunnelmaa kattauksiin.

Pehmeän ruskeansävyiset kruunukynttilät ajastimella. Kaunis ja aidon näköinen 3D-liekki.

Turvalliset ja helpot kynttilät

Viimeistele juhlapöydän kattaus helppokäyttöisillä ja turvallisilla LED-kruunukynttilöillä, joiden liekit eivät pääse polttamaan. LED-kruunukynttilöiden kanssa ei tarvitse miettiä kynttilöiden palamista loppuun vaan voit nautiskella niiden luomasta tunnelmasta ilman päänvaivaa. Ajastintoiminnolla et unohda kynttilöitä päälle ja valitsemalla kauko-ohjauksella toimivan mallin teet kynttilöiden käyttämisestä entistä helpompaa.

Yhdistele muiden kynttilöiden kanssa

Eri korkuiset ja muotoiset kynttilät yhdessä muodostavat kauniita sekä moniulotteisempia kokonaisuuksia. Yhdistä sopivia sävyjä keskenään ja korosta vaikkapa kattauksen teemaa kynttilöiden väreillä.

LED-kynttilät
LED-kynttilät.fi tarjoaa tietoa ja sisustusvinkkejä sähkökäyttöisistä LED-kynttilöistä, jotka ovat turvallinen ja kätevä vaihtoehto tuoda lämmintä tunnelmaa sisustukseen, kattauksiin sekä koristeasetelmiin.

*tuotelinkit voivat sisältää affiliate-linkkejä

Palvelussa esiintyvien kuvien oikeudet valmistajilla tai kuvien alkuperäisillä omistajilla.

Copyright 2023. LED-KYNTTILAT.FI