LED-kynttilät

Aidon näköiset LED-kuusenkynttilät

Aitoja kruunukynttilöitä muistuttavat LED-kuusenkynttilät tuovat ihania vanhoja perinteitä kodin jouluun. Erilaiset valosarjat ovat kasvattaneet suosiotaan joulukuusen valoina, mutta viime vuosina kehittyneet LED-kuusenkynttilät ovat mainio vaihtoehto viimeistellä joulukuusen ilme. Saatavilla on sekä johdollisia valosarjoja että johdottomia paristokäyttöisisä LED-kuusenkynttilöitä. Johdottomissa malleissa on saatavilla myös ajastintoimintoja sekä käyttöä helpottava kauko-ohjain, joilla saat kynttilät päälle napin painalluksella.

LED-kuusenkynttilät ovat paloturvallinen vaihtohto, kun haluat joulukuuseen vanhoja perinteitä muistuttavat  kynttilät.

12 paristokäyttöisetä LED-kuusenkynttilää, joissa aidon näköinen 3D-liekki.

LED-kyysenkynttilät valosarja, jossa 16 lamppua.

Kuusenkynttiläsarja, jonka kokonaispituus 24m. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Turvalliset ja vaivattomat kuusenkynttilät

LED-kuusenkynttilät ovat käteviä ja helppoja käyttää. Mutta ennen kaikkea ne ovat turvallisia. Perinteisiä aitoja kynttilöitä ei voi oikein suositella käytettäväksi joulukuusessa varsinkaan sisätiloissa. Uusien LED-kynttilöiden kehittynyt tekniikka saa kynttilät näyttämään melko aidoilta, joten niillä voi hyvin korvata perinteiset kynttilät mikäli haluat valaista joulukuusen nimenomaan kynttiläsarjalla.

Useimmissa malleissa on nykyisin myös kaukosäädin, jonka avulla voit helposti sytyttää ja sammuttaa kynttilät. Joissain malleissa on myös mahdollista säätää kynttilöiden kirkkautta sekä ajastustoiminto.

Vaihtelua joulukuusen ilmeeseen

Rakkaat ja muistoja herättävät perinteet kuuluvat vahvasti jouluun. Välillä on kuitenkin kiva pukea joulukuusi hieman erilaiseen asuun. Aitoja kynttilöitä muistuttavat LED-kuusenkynttilät tuovat tunnelmia menneiltä vuosikymmeniltä ja loihtivat kuuselle rustiikkisen lämpimän valaistuksen.

LED-kynttilät
LED-kynttilät.fi tarjoaa tietoa ja sisustusvinkkejä sähkökäyttöisistä LED-kynttilöistä, jotka ovat turvallinen ja kätevä vaihtoehto tuoda lämmintä tunnelmaa sisustukseen, kattauksiin sekä koristeasetelmiin.

*tuotelinkit voivat sisältää affiliate-linkkejä

Palvelussa esiintyvien kuvien oikeudet valmistajilla tai kuvien alkuperäisillä omistajilla.

Copyright 2023. LED-KYNTTILAT.FI