LED-kynttilät

Aidon näköiset LED-lämpökynttilät

Aitoja kynttilöitä muistuttavat LED-lämpökynttilät ovat todella käytännöllisiä ja turvallisia tunnelmanluojia kodin sisustuksessa. Tuikkukynttilät sijoitetaan usein muutenkin erilaisiin kippoihin, jolloin niiden lepattava liekkiä jää hieman piiloon. Niinpä LED-toimiset kynttilät ovat kelpo korvaaja aidoille lämpökynttilöille.

LED-käyttöiset kynttilät ovat loistava vaihtoehto erityisesti lapsi- ja lemmikkiperheiseen, joissa halutaan nauttia kynttilänvalon tuomasta lämpimästä tunnelmasta ilman ylimääräisiä huolia turvallisuudesta.

Bright LE-lämpökynttilät sopivat hyvin joulun havuasetelmiin ja muihin sisustuksen yksityiskohtiin.

Aidolta näyttävät LED-tuikkukynttilät, joissa 3D LED-liekki, 6 tunnin ajastin ja ohjah kaukosäätimellä.

Lämmintä tunnelmaa sisustukseen turvallisesti ja vaivattomasti. LED-lämpökynttilä ajastintoiminnalla ja kauko-ohjauksella.

Kauniin beigen sävyinen LED-tuikku, jonka aidolta näyttävä liekki välkkyy lempeästi. Tyylikäs lisä kattauksiin ja koriste-asetelmiin.

Turvalliset ja monikäyttöiset

Kuten muissakin LED-kynttilöissä, turvallisuus ja helppokäyttöisyyys on yksi LED-tuikkujen parhaista puolista. Niiden sijoittamiselle sisustuksessa ei myöskään ole rajoitteita vaan LED-lämpökynttilät voivat hehkua lämmintä valoa niin verhojen seassa kuin joulusaunan lauteiden alla. Tai kruunaa kylpyhetki ammeen reunalla hehkuvilla LED-kynttilöillä, mahdollisuuksia on vaikka kuinka paljon.

LED-kynttilät sopivat moneen paikkaan sisustuksessa

LED-lämpökynttilät löytävät helposti paikkansa joulun havuasetelmista, ikkunalaudoilta ja muista paikoista, joissa ne kajastavat miellyttävän pehmeää valoa talvi-iltojen sisustukseen.

LED-kynttilät
LED-kynttilät.fi tarjoaa tietoa ja sisustusvinkkejä sähkökäyttöisistä LED-kynttilöistä, jotka ovat turvallinen ja kätevä vaihtoehto tuoda lämmintä tunnelmaa sisustukseen, kattauksiin sekä koristeasetelmiin.

*tuotelinkit voivat sisältää affiliate-linkkejä

Palvelussa esiintyvien kuvien oikeudet valmistajilla tai kuvien alkuperäisillä omistajilla.

Copyright 2023. LED-KYNTTILAT.FI